Preventiecampagne middelengebruik

‘Goed voorbereid in Dalfsen?’

Roken, drank en drugs

Activiteiten

Theatervoorstelling 28 juni

Op 28 juni speelt theatergroep PlayBack de voorstelling ‘Onder invloed’, in de Trefkoele+ in Dalfsen. De avond start om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Ouders/verzorgers zijn hierbij van harte welkom en toegang is geheel gratis!

Tijdens deze avond begeleidt PlayBack ouders op een bijzondere manier in het voeren van een open gesprek met hun kinderen. Daarnaast leert ze ouders hoe ze afspraken kunnen maken en effectief met hun kind kunnen communiceren over alcohol- en drugsgebruik.

Ook wordt tijdens deze ouderavond uitgebreid aandacht besteed aan de invloed van de nieuwe alcoholwet op jongeren en hun opvoeding. Meer informatie over de PlayBack en de voorstelling ‘Onder invloed’ is te lezen op www.tgplayback.nl/aanbod/voorstelling-of-product/ouderavond-onder-invloed.

Gezondheidspanel

Meld je aan voor het gezondheidspanel, vul hiervoor het contactformulier in.

Campagne middelengebruik

Reactie van een ouder uit Dalfsen die de voorstelling al heeft gezien:

“PlayBack geeft ouders ideeën over het voeren van een open gesprek met hun kinderen over roken, alcohol en drugs. Ik vond het een ongelofelijk leuke voorstelling. Vooral omdat het publiek, allemaal ouders zoals jij en ik, heel enthousiast meededen en elkaar tips gaven.”