Welzijnskoepel Dalfsen i.o. werkt hard aan een leefbaar, vitaal en sociaal Dalfsen door het organiseren van vrijwilligerswerk, mantelzorg, jongeren- en ouderenwerk en begeleiding van statushouders. Welzijnskoepel Dalfsen i.o. is de fusie-organisatie van de stichtingen SMON, SWOL en Landstede Welzijn. Voor deze kleine, flexibele en actieve organisatie zoeken wij een:

Enthousiaste Directeur-Bestuurder

voor 24 uur per week, met mogelijke uitloop naar 32 uur

die het vermogen heeft veranderingen tot stand te brengen en de organisatie en zijn/haar omgeving daar in mee te nemen. Verbindend veranderen, dat is waar u in uitblinkt. U wordt als professional gekenmerkt door veelzijdigheid en resultaatgerichtheid. U bent ondernemend, een people-manager en een inspirerend boegbeeld. Als Directeur-Bestuurder bent u verantwoordelijk voor het besturen, beheren en ontwikkelen van de gehele organisatie en u legt verantwoording af aan de Raad van Toezicht. U motiveert 20 medewerkers (circa 14 fte) en bent in staat tot het samensmeden van een sterke nieuwe organisatie. U hebt een visie op en weet vorm te geven aan de veranderende rol van welzijn en zorg in de samenleving.

De nieuwe directeur heeft inhoudelijke kennis over en ervaring met welzijnswerk, maar is ook een scherp strateeg met een goed ontwikkeld bestuurlijk gevoel. U bent gedreven, betrokken en sociaal sterk.

Arbeidsvoorwaarden

De functie wordt gewaardeerd conform CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening Schaal 12 / L3.

Interesse?

Bezoek http://inextern.nl/vacature/directeur-bestuurder voor een uitgebreid functieprofiel.

Solliciteer via middels uw curriculum vitae en motivatiebrief . De werving- en selectieprocedure wordt exclusief verzorgd door Inextern Human Results.

Sluitingstermijn voor deze vacature is 4 september 2017.